Oplossingen om geld te bewaren en mee te nemen

Briefgeld, muntgeld, id-kaarten, bankpasjes, verzekeringspasjes en ga zo maar door, allemaal neem je ze waarschijnlijk iedere dag mee in je broekzak of in je tas. Veel van deze dingen gebruik je helemaal niet iedere dag maar toch neem je ze mee. Winkels promoten het pinnen, daardoor betaal je steeds minder met contant geld maar des te meer met een pasje. Waarom zou je dan al die briefjes en muntjes mee blijven sjouwen. Er zijn voldoende passende oplossingen voor het “geldprobleem” te vinden. Bij Business Me.nl denken ze met je mee in verschillende oplossingen.

Creditcards en andere pasjes

Denk bijvoorbeeld eens aan een creditcardholder, hierin plaats je gemakkelijk alle pasjes en eventueel wat visitekaartjes of briefgeld in. Ongeveer 80% kleiner in omvang en dus veel gemakkelijker om mee te nemen.

Geldclips

portemonneeMet een geldclip doe je eigenlijk het tegenovergestelde als een creditcardhouder, in een geldclip is dan weer alleen plek voor briefgeld. Gemakkelijk een stapeltje briefjes bij elkaar houden is de enige vereiste daarbij. Vaak van mooi glimmend metaal of leer. Het zorgt ervoor dat je zuurverdiende briefjes niet zoek raken en daarbij direct gebruiksklaar op te pakken zijn.

Visitekaartjes

Speciaal voor de zakenmannen van Nederland maar ook daarbuiten zijn de visitekaarthouders ontwikkeld. Met zo’n houdertje verkreukelen de kaartjes niet meer en staat het ook nog eens professioneel als je ze geeft aan een zakenrelatie of toekomstige klant. Mocht je nu toch graag een lederen portemonnee blijven gebruiken, net als de meerderheid van de mensen natuurlijk, dan kun je ook gewoon terecht bij Business Me.nl. Zwarte of bruine portemonnees, ze zijn allemaal leverbaar vanaf minder dan 20 euro.

Comments are closed.